PPG autófestékek, segédanyagok

Napjainkban három autó gyártásából kettőnél PPG technológiát használnak Európában és Észak-Amerikában. Ezért választják a műhelyek is a PPG Refinish-t.

Termékei fejlesztéséhez a PPG Refinish mindenre kiterjedő autógyári szakértelmet és forradalmian új technológiákat alkalmaz.

A PPG elkötelett a termékei fejlesztésében, ezért volt az első ipari beszállító a nanotechnológiában, majd megtartotta pozicióját a felhasznált élvonalbeli technológiával, és olyan termékekkel mint a CERAMICLEAR?, Önterülő Alapozó és a Vizesbázisú Motortéri színrendszer.

A széleskörű termékpalettának köszönhetően a PPG Refinishnek mindenre van megoldása. A rugalmas és könnyen használható termékek mindig tökéletes bevonatot adnak, lehetővé téve a műhelyeknek, hogy növeljék termelékenységüket és profitjukat.


Gyári beszállítói háttértámogatás

Magasszintű termékismeret

A műhelyek és az autótulajdonosok számára a színhűség a bevonat technikai eszközök végső próbája, a PPG pedig kiemelkedik ezen a területen.

A kolorisztika a PPG üzletfejlesztési tevékenységének a középpontjában áll, mert a PPG tudja, hogy a műhelyek az eredeti színek reprodukciójára törekszenek az autók javítása során.

A PPG Refinish kivételes képességgel rendelkezik az eredeti színek reprodukciójában, aminek négy fő oka van:

  • Kiemelkedő színhűség

Négy színlaboratórium világszerte biztosítja, hogy minden új szín és variáns pontosan egyezzen.

  • Pontos gyártás

Minden alapszín szigorú specifikáció szerint készül csúcsminőségű gyártósorokon.

Minden festéket kifújásra és színellenőrzésre kerül, biztosítva a folyamatos színreprodukciót.

  • Szabványosított felhasználási technikák

Minden termékcsaládhoz van egy javasolt felhasználási technológia, amit minden termék előállításánál, a színeligaztásban és a színkártya gyártásban alkalmaznak.

  • Ipar ? első kolorisztikai eszközök

A RAPIDMATCH? kombinálja és az autóipar számára hasznosítja az öt szögből mérő spektrofotométert a tudományosan kifejlesztett matematikai algoritmussal.

A PPG ENVIROBASE? High Performance Variant Deck vezető színeszköz a piacon, pontos "kifújt minta panel" minőségű színmintákat kínálva.

ENVIROBASE? is a registered trademark of PPG Industries Ohio, Inc.
RAPIDMATCH? is a trademark of PPG Industries Ohio, Inc.